Μέσα από την αφή ανακαλύπτουμε τον κόσμο!

 

Φέτος η εταιρεία Inglesina παρουσίασε το νέο της καρότσι μέσα από μια εξαιρετικά οργανωμένη παρουσίαση που τα είχε όλα!

Όταν σκέφτεσαι το παιδικό καρότσι το τελευταίο που σου έρχεται στο μυαλό είναι η αφή του. Κι όμως μέσα από την αφή ανακαλύπτουμε τον κόσμο! Είναι μία γενική αλήθεια ότι η εμπειρία της αφής, είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για τον άνθρωπο στην απόφαση που θα πάρει για την αγορά και τη χρήση οποιουδήποτε αντικειμένου. Εκπέμπει μια μοναδική αντίληψη της αίσθησης της αφής, την οποία εξερευνά και αποθεώνει, χάρη στην προσοχή στο σχεδιασμό και στη λεπτομέρεια!

Εμπνευσμένο από το ελληνικό επίθετο ΑΠΤΙΚΟΣ,-ή,- ό, το οποίο υποδηλώνει τη σχέση ενός αντικειμένου με την αφή, η εταιρεία Inglesina δημιούργησε ένα μοναδικό καρότσι!

Το Aptica είναι το νέο σύστημα μεταφοράς Quattro της Inglesina, προσεγμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια που συνδυάζει το απαράμιλλο στυλ με την άνεση του μωρού και την πρακτικότητα για τους γονείς.

 

Δίνει στο μωρό σας τον χώρο που του αξίζει!

 

Το καρότσι δεν είναι μόνο ένα μέσο μεταφοράς. Στο καρότσι το παιδί σας θα περάσει πολλές ώρες κατά την διάρκεια των πρώτων και πιο ευαίσθητων μηνών της ζωής του. Γι ‘αυτό η εταιρεία Inglesina σχεδίασε το ιδανικό περιβάλλον, που είναι σε θέση να του προσφέρει την άνεση και την ασφάλεια που τόσο πολύ έχει ανάγκη.

Το μωρό αισθάνεται άνετα, ασφαλές και προστατευμένο ενώ διατηρεί την σωστή στάση του σώματος χάρης στο στρώμα καλαθούνας welcome pad!Σαν μια ζεστή αγκαλιά για το μωρό σας! Προωθεί τη σταθερή θέση της σπονδυλικής στήλης και της ευθυγράμμισης των άκρων. Βοηθά να διατηρείται ευθεία η αναπνευστική οδός. Περιορίζει τον κίνδυνο πλαγιοκεφαλίας (σύνδρομο επίπεδης κεφαλής)

 

Όμως η εταιρεία καινοτομεί για ακόμη μία φορά! Διαθέτει ανακλινόμενη πλάτη πολλαπλών θέσεων, έτσι όταν το μωρό είναι ξύπνιο μπορεί να ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω του και έναν νέο εξελιγμένο σκελετό!

Ανοίγει και κλείνει με το ένα χέρι και μένει όρθιος όταν είναι κλειστός, χωρίς η χειρολαβή του να ακουμπάει στο έδαφος. Με αυτό τον τρόπο τα χέρια δεν έρχονται ποτέ σε επαφή με ακαθαρσίες και μικρόβια. Ενώ το καλύτερο είναι πως μπορεί και κλείνει μαζί με την θέση του μωρού είτε αυτή είναι ανεστραμμένη προς τη μαμά είτε κοιτάει μπροστά!

Κατασκευασμένος από αλουμίνιο, χειρολαβή με λεπτομέρεια από δερματίνη και μεγάλους τροχούς που απορροφούν τους κραδασμούς!

 

Το Inglesina σύστημα μεταφοράς Aptica Quattro περιλαμβάνει Σκελετό, πορτ-μπεμπέ, στρώμα και Welcome Pad™, βάση στήριξης Standup, κάθισμα αυτοκινήτου Cab ECE R44/04 , αναστρέψιμη θέση περιπάτου με κουκούλα, καλάθι μεταφοράς αντικειμένων, ποδόσακο και ποτηροθήκη για το καρότσι.