Εξασφαλίστε καθημερινή άνεση στο μωρό σας, με λίκνο & βρεφικές κούνιες ρηλάξ! 

Η περίοδος της βρεφικής ηλικίας είναι από τις πιο σημαντικές στη ζωή ενός ανθρώπου, καθώς ξεκινάει να διαμορφώνει κάποιες συνήθειες, το χαρακτήρα του αλλά ταυτόχρονα αναπτύσσεται και αντιδρά με το περιβάλλον που έχει γύρω του.

Σε αυτή την ηλικία τα παιδιά χρειάζονται ηρεμία, γαλήνη και απαλές κινήσεις. Φυσικά αυτό δε γίνεται να συμβαίνει όλες τις ώρες, ωστόσο καλό είναι όσο μπορούμε να προσφέρουμε ένα ασφαλές περιβάλλον στο μωρό.

Είτε είστε νέοι γονείς είτε όχι, θα έχετε ακούσει για τις βρεφικές κούνιες ρηλάξ όπως και για το λίκνο μωρού. Τα προϊόντα αυτά είναι σχεδιασμένα έτσι, ώστε να επιτρέπουν στο μωρό να κινείται ελεύθερα, χωρίς να έχει τον κίνδυνο να πέσει.

Ιδιαίτερα στην περίπτωση της κούνιας ρηλάξ, οι απαλές κινήσεις, θυμίζουν την αγκαλιά της μητέρας, κάτι που βοηθάει το μωρό να ηρεμήσει. Το λίκνο μωρού από την άλλη προσφέρει σταθερότητα και ηρεμία και μπορεί να προηγηθεί της κούνιας, τουλάχιστον κατά τους πρώτους μήνες.

Πώς λοιπόν τα προϊόντα αυτά βοηθούν το παιδί σας;

Βρεφικές κούνιες ρηλάξ: Άνεση και ευτυχία σε ένα προϊόν

Οι βρεφικές κούνιες ρηλάξ, βρίσκονται σχεδόν σε κάθε σπίτι που υπάρχει βρέφος, καθώς προσφέρουν ηρεμία και άνεση στο παιδί καθημερινά. Η απαλή κίνησή τους μπορεί να τα ηρεμήσει αν είναι αναστατωμένα και να τα βοηθήσει να βρουν μια ισορροπία.

Επιπλέον, αποτελούν τον τέλειο σύμμαχο για τον ύπνο! Η ρυθμική κίνησή τους βοηθάει το παιδί να χαλαρώσει, με αποτέλεσμα να κοιμηθεί πιο εύκολα και πιο γρήγορα.
 

Inglesina Altalena wave Pepper κούνια ρηλάξ
 

Η ασφάλεια που νιώθουν τα μωρά στις βρεφικές κούνιες ρηλάξ είναι άλλος ένας λόγος για να προβείτε σήμερα στην αγορά τους! Διαθέτουν τα κατάλληλα υλικά αλλά και μαξιλάρια, ώστε να παρέχουν τη μέγιστη στήριξη και προστασία στο μωρό σας από πιθανούς κινδύνους. 

4moms MaMaRoo κούνια - Ρηλάξ version 5 Classic Black

 

Πολλοί γονείς προτιμούν να έχουν το παιδί τους αγκαλιά για να ηρεμήσει και αυτό είναι κατανοητό και σεβαστό. Αφήνοντάς του χώρο όμως και χρησιμοποιώντας και άλλα μέσα όπως το ρηλάξ, του δίνετε το αίσθημα της ανεξαρτησίας από μικρή ηλικία και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη μετέπειτα ζωή του.

Επιλέξτε μια κούνια ρηλάξ που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σας. Πλέον στην αγορά μπορείτε να βρείτε από απλές, έως πιο ιδιαίτερες, με προηγμένα χαρακτηριστικά που θα διευκολύνουν πολύ τόσο τη δική σας καθημερινότητα, όσο και του παιδιού σας. 

Λίκνο μωρού: Άνετος ύπνος για τα νεογέννητα βρέφη

Το λίκνο μωρού  αποτελεί επίσης ένα σημαντικό προϊόν για τα βρέφη, καθώς χρησιμοποιείται πολύ συχνά για τον ύπνο τους. Το λίκνο μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα από το κρεβάτι των γονιών, παρέχοντας ασφάλεια στο παιδί αλλά και ηρεμία στους γονείς.


 

Casababy πολυμορφικό λίκνο Genius

Αποτελεί ένα ασφαλές μέρος τόσο για ύπνο, όσο και για χαλάρωση. Το μωρό έχει την ευκαιρία να κουνηθεί ελεύθερα, χωρίς να έχει τον κίνδυνο να πέσει.


 

ASALVO "TRIP" ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΛΙΚΝΟ GREY 8435195916577

Δεν είναι όμως μόνο καλή λύση για τον ύπνο. Οι γονείς πλέον μπορούν να κάνουν τις διάφορες εργασίες τους, έχοντας το μωρό στο λίκνο και μένοντας ήσυχοι ότι είναι καλά, αφού μετακινείται εύκολα και μπορεί να τοποθετηθεί εξίσου εύκολα παντού.

Κάντε ευκολότερη την καθημερινότητά σας

Και τα δύο προϊόντα, προσφέρουν άφθονα πλεονεκτήματα στους γονείς και το παιδί. Γενικότερα βοηθούν στη χαλάρωση, τον ύπνο, την αλληλεπίδραση με το περιβάλλον και την ανεξαρτησία.

Αποτελούν ιδανική επιλογή για τη σωστή φροντίδα αλλά και την ανάπτυξη των παιδιών. Περάστε χρόνο με το παιδί σας χαρίζοντάς του ηρεμία και χωρίς να χρειάζεται να το έχετε συνεχώς αγκαλιά.

Τέλος, σημειώστε ότι πριν την αγορά οποιουδήποτε βρεφικού κρεβατιού και λίκνου, θα πρέπει να ελέγχετε ότι το προϊόν έχει συμμόρφωση σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ716, καθώς και ότι τα χρώματά τους είναι μη τοξικά, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ71-3.

Μπορείτε να βρείτε τα παραπάνω προϊόντα του άρθρου εδώ: